Missió


Recentment l’Ajuntament d'Esplugues ha obert una convocatòria per seleccionar diferents equips d’exploradors que puguin millorar el barri. És per això que tots aquells que hi estiguin interessats s’hauran d’entrenar per ser els exploradors i exploradores de CAN VIDALET.

Objectiu:  Investigar sobre el barri per intentar millorar-lo de manera creativa.

Que vol dir ser explorador o exploradora? Els exploradors i les exploradores es dediquen a fer  reconeixements  o investigacions de llocs, persones o coses.
Que vol dir digital? En aquest cas digital fa referència a que les investigacions es faran amb l’ordinador.

Com ho farem? Tots els equips rebreu el llibret d’exploradors i exploradores que haureu d’anar seguint per completar les tasques necessàries per fer propostes de millora pel barri que siguin creatives.

Qui participa? Hi ha quatre grups d’exploració ara mateix. Dos es troben a l’Escola Can Vidalet i els altres dos a l’Escola Matilde Orduña. En total som 46 nens i nenes i 29 avis i àvies que treballem plegats.

Us animem a tots i totes a treballar de valent per poder aconseguir completar totes les exploracions i així entre tots i totes veure de quina manera podem fer un barri millor!!